Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
 0491 11 79 22

Gyprocwerken

Gyprocwerken

Prima isolatie en afwerking vormen een belangrijk onderdeel van uw bouw- of renovatieproject, en moeten met zorg en vakkennis geplaatst worden . Zowel het technische als het esthetische resultaat zijn belangrijk. Ook hier biedt Vojtec u de oplossing. Met een ervaren team aan vakmensen is Vojtec de ideale keuze voor uw gyprocwerken bij afwerking binnenshuis.

Wil u een verlaagd plafond installeren, een scheidingswand plaatsen, voorzetwanden laten zetten, een boiler of elektriciteitsbord omkast zien, de zolder proper laten afwerken, ... Wij realiseren dit graag voor u, met kennis van zaken door onze jarenlange ervaring en vakmanschap: welkom!

Gyproc biedt tal van voordelen bij uw keuze van akoestiek en afwerking: gyproc kan snel en gemakkelijk aangepast worden aan uw gewenste ruimte-indeling, gyproc zorgt voor weinig vuil of lawaai tijdens de installatie, en gyproc biedt een superieure geluidsisolatie. Gyproc heeft ook speciale platen waarop makkelijk pleisterwerken uit te voeren zijn. Dit alles aan een zeer gunstige prijs. Daarom heeft Vojtec zich gespecialiseerd in allerhande gyprocwerken en dito afwerking.

Vojtec verzorgt uw gyprocwerken:

  • Het installeren van verlaagde plafonds, voor een extra isolatie en een mooi ogende ruimte
  • De plaatsing van scheidingswanden, voor een efficiĆ«nte (her)indeling van uw ruimtes
  • Vojtec installeert ook voorzetwanden, of valse wanden, wat zeer handig is bij renovaties en tevens zorgt voor extra versteviging
  • Omkastingen van boilers, voor bijkomende bescherming en een fijne afwerking
  • Zolderafwerking, met gyproc, zodat ook uw zolder de afwerking geniet, die u zelf verleent aan uw andere kamers
  • En tal van andere gyprocwerken. Bij Vojtec richten we ons vakmanschap steeds op uw behoeften. Vraag ons welke afwerking met gyproc wij voor uw project kunnen realiseren

Met onze gyprocwerken zorgt Vojtec steevast voor een mooi afgewerkte ruimte, die uitgebreid kan worden aangepast aan uw wensen. Het plaatsen van leidingen, schakelaars en ventilatie, evenals een verdere versteviging, verlopen eenvoudig en efficiƫnt. Vojtec is uw partner voor kwaliteitsvolle gyprocwerken.

Contacteer ons voor meer informatie. Vojtec maakt voor u een passend voorstel aan een passend budger voor elke professionele afwerking met gyproc of voor kleine of grotere gyprocwerken.