Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
 0491 11 79 22

Schilderwerken

Schilderwerken

Wanneer uw gyprocwerken en pleisterwerken mooi zijn afgewerkt, volgt een laatste, elegante toets. De ideale finishing touch voor een bouw- of renovatieproject is een fijn geschilderd oppervlak, als resultaat van acurate schilderwerken. Een professioneel geschilderde ruimte verleent karakter aan uw omgeving, en garandeert een duurzaam resultaat. Vojtec werkt met een primer, waarop nadien de nodige verflagen en de juiste kleuren verf worden aangebracht. Uw schilderwerken worden door Vojtec steeds met zorg en expertise uitgevoerd. Wij werken enkel met kwalitatieve verf en u kiest uit een ruim kleurenpallet, onbeperkt, naar uw wensen!

Schilderwerken voor uw buitengevel

Uw buitengevel geeft de eerste indruk van uw pand of woning, en is dus het visitekaartje van uw gebouw. Strak en modern of klassiek en gezellig, de keuze van schilderwerken is aan u. Met de juiste verf, een professionele werkwijze, en een fijne afwerking verkrijgt uw woning of pand een maximum aan uitstraling. Het vakmanschap van Vojtec geeft uw gevel steeds dat ietsje meer.

Schilderwerken voor uw binnenruimte

De look en feel van uw binnenruimte creƫren uw thuisgevoel, en Vojtec is zich hiervan bewust. De juiste verfkeuze en een professionele verftechniek toveren uw binnenruimte om tot een sfeervolle kamer. Voor een frisse look en een wow-factor voor uw binnenruimte kan u dus steeds op de schilderwerken van Vojtec rekenen.

De schilderwerken van Vojtec staan steevast garant voor kwaliteit:

  • Ervaring en expertise: Met 15 jaar ervaring in de renovatiesector is Vojtec uw schilderexpert bij uitstek. Raadpleeg gerust onze referenties, en ontdek wat wij u kunnen bieden.
  • Een vlotte werkwijze en een soepele samenwerking: Onze vakmensen werken met zorg, expertise en efficiĆ«ntie, zodat u geen hinder van ons werkproces ondervindt.

Vojtec realiseert uw schilderwerken met zorg en vakmanschap. Zowel binnen als buiten zorgen wij voor de uitstraling en kwaliteit die uw gebouw verdient.

Contacteer ons voor meer informatie.